Mijn verhaal

Van 140 kilo naar een gezond lijf. Dat is mijn verhaal in één regel.

Ik liep jarenlang vast in nagenoeg alles. Mijn mindset was negatief. Dat ongemakkelijke gevoel als je een fitness binnenstapt omdat je hulp nodig hebt? Ik ken dat gevoel. Net als de teleurstelling die daar vaak op volgt.

Mijn weg eruit was zoveel mogelijk proberen. Hard werken. Zweten. Niet opgeven. Streng zijn. Stapsgewijs ontdekken wat voor mij wel werkt en wat niet. Fitnessschema’s werken voor mij bijvoorbeeld niet. Dat is schieten met hagel en hopen dat je de kilo’s raakt. Je behaalt er alleen korte-termijnresultaat mee; niet optimaal en niet voor de lange termijn. Maar zet je er een vizier op, dan zie je het opeens recht voor je neus. Ik heb mijn vizier ontdekt en help jou met het vinden van jouw vizier.

Het pad dat ik heb bewandeld is niet jouw pad. Elk pad heeft valkuilen, hindernissen, verleidingen. Ik herken er veel, maar niet allemaal. Dat is oké, want ik leer ook van het pad dat jij hebt bewandeld. De kennis die ik heb wil ik graag delen. Een gezonder lichaam zorgt voor een gezonde geest en een positieve kijk op het leven. Als gezond mens heb je de kracht om de valkuilen en verleidingen te weerstaan.

Contactgegevens

 

Alexander Sports | info@alexandersports.nl

Prinsenhoeven 11 | 5017 GC Tilburg

Sander Janssens | +31 (0)6 46324116

kvk: 18089433 | btw: NL 001779053 B95

Contact

Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

10 + 9 =